Monica Columbeanu


Monica Columbeanu a spus adio inhibiţiilor şi a filmat goală puşcă alături de un student la medicină originar din Suedia.
Stăpâna de la Izvorani a renunţat la haine pentru un spot publicitar al unui centru de slăbit şi înfrumuseţare a cărui imagine a devenit recent. Conştientă de formele ei apetisante, Monica nu s-a sfiit să accepte oferta managerilor salonului de a fi imaginea acestuia.

Potrivit Gardianul,  vedeta a filmat 14 ore în compania tânărului Egill Arnljots, un suedez pe care l-a convins să rămână în România ca şi colaborator al agenţiei de modele pe care o patronează. Tânărul a prezentat pentru designeri celebri din întreaga lume, iar pentru următorii şase ani va trăi în ţara noastră, deoarece este student la Facultatea de Medicina din Cluj, dar şi angajat al Monicăi.

Cum era de aşteptat, soţia lui Irinel Columbeanu nu s-a “vândut” pe bani puţini, în cont intrându-i în schimbul spotului publicitar nu mai puţin de 25.000 de euro.  Managerii salonului nu regretă investiţia făcută şi cred că rezultatele promovării pe care o va face  Monica în costumul Evei nu vor întârzia să apară.

Sursa : Libertatea.ro

Ratings:

Leave a Reply